Rubiscraper-250 230V 50HZ

Rubiscraper-250 230V 50HZ

Model: 66940
4 999 lei

Descrierea

RUBI oferă o varietate de unelte pentru îndepărtarea cimentului de ciment și, printre acestea, răzuitorul electric RUBISCRAPER-250 și lamele sale patentate (exclusiv RUBI). Principalele avantaje ale răzuitorului electric RUBISCRAPER-250 sunt: controlul ușor asupra adâncimii pătrunderii în cusătura lamei, rezistența, lipsa prafului în timpul funcționării, auto-direcția în canelura intermediară și, desigur, riscul minim de deteriorare sau fractură a plăcii ceramice în timpul procesului.


Utilizarea răzuitorului electric RUBISCRAPER-250 este cea mai rapidă și cea mai fiabilă metodă de a îndepărta soluția interdigitală de ciment, deoarece, spre deosebire de alte metode (îndepărtarea folosind polizoare unghiulare), soluția este îndepărtată nu prin frecare ci prin rupere: lama se taie în îmbinare și scoate chitul.


Scraperul electric RUBISCRAPER-250 are 3 viteze de lucru, ceea ce vă permite să efectuați diverse tipuri de lucrări, de la o mică reparație și înlocuire a mai multor plăci, până la înlocuirea completă a soluției de sutură a zonei acoperite.


Lamele interschimbabile brevetate ale răzuitorului electric RUBISCRAPER-250 pot fi ascuțite. Disponibil în mai multe dimensiuni pentru a lucra cu cusături de diferite lățimi.


RUBI sa ocupat întotdeauna de siguranța și sănătatea constructorilor profesioniști. Atunci când dezvoltăm toate produsele noastre, acordăm o atenție deosebită ergonomiei sale, deoarece siguranța și minimizarea rănilor profesionale sunt esențiale pentru succesul lucrării.


RUBÍ continuă să sublinieze pregătirea profesioniștilor atât în domeniu, cât și la expoziții din întreaga lume. Investițiile constante ale companiei în participarea la expoziții și forumuri internaționale contribuie la creșterea credibilității noastre și ne permit să continuăm să dezvoltăm soluții pentru a facilita munca constructorilor profesioniști din întreaga lume. RUBI participă la expoziții profesionale din întreaga lume, ceea ce ne conferă o recunoaștere din ce în ce mai mare în toate țările și ne permite să găsim soluții pentru a facilita munca angajaților profesioniști.


* Când utilizați scula conform instrucțiunilor.


Atenție: lama de 1,5 mm (articolul 66810) se utilizează numai la o viteză de 1 RUBISCRAPER-250.

Caracteristici
  • Bucăți în cutie
    1
  • Putere Watt
    250 W
  • Alimentare
    230V-50Hz