Clești pentru ceramica

Clești pentru ceramica

Model: 65926
Disponibilitate: Disponibil
495 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI clemele ceramice pentru plăci ceramice sunt proiectate pentru a corecta tăierea plăcilor ceramice, în special a țiglelor și a gresiei sărate.


Razele ceramice RUBI au două role fabricate din înaltă rezistență. Designul lor nu permite ca marginile de tăiere să intre în contact unul cu celălalt. Această caracteristică mărește considerabil durata de viață a forcepsurilor.


Cu ajutorul clemelor de ceramică din ceramică RUBI, un producător de plăci profesionale va fi capabil să ajusteze și să taie cu ușurință ceramica în cazul în care este imposibil să folosiți un tăietor manual pentru țigle sau pur și simplu să tăiați dacă nu este nevoie de mașini mari.


Mânerele cleștelui de stivuitor RUBI au o copertă ergonomică, care reduce efortul pe care trebuie să-l depuneți la tăiere.


RUBI nu numai că dezvoltă, produce și vinde unelte profesionale pentru tăierea și placarea plăcilor ceramice, dar dezvoltă și accesorii și accesorii pe care un manipulator de tigla profesională ar putea avea nevoie.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.


Această gamă de produse, precum și celelalte unelte din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem foarte conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. Acesta este motivul pentru care inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.