Ciocan negru de cauciuc 17.6 oz. 500 gr.

Ciocan negru de cauciuc 17.6 oz. 500 gr.

Model: 65905
Disponibilitate: Disponibil
275 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

În gamă de unelte și unelte de așezare a plăcilor, RUBI oferă șaibe de cauciuc cu călcâi plat pentru mașinile de derulat profesionale.


Uneltele de tăiat cauciuc cu toc sunt folosite pe scară largă de către constructorii de țigle din întreaga lume.


Funcția principală a ciocanelor de cauciuc este de a asigura contracția și poziția corectă a plăcilor ceramice în timpul instalării.


Cutitul RUBI din cauciuc plat este o garanție pentru un taler profesionist. Designul lor absoarbe vibrațiile la impact și astfel protejează utilizatorul.


RUBI produce 3 modele de ciocane de cauciuc de cauciuc cu greutate caldă a tocului: 250g, 500g și 750g. Aceste modele au aspect de șoc din cauciuc, fie din culoarea alb-negru tradițională.


Principalul avantaj al ciocanelor albe din cauciuc este că nu există riscul de a lăsa pe placa ceramică o marcă de cauciuc vizibilă.


RUBI nu numai că dezvoltă, produce și vinde unelte profesionale pentru tăierea și placarea plăcilor ceramice, dar dezvoltă și accesorii și accesorii pe care un manipulator de tigla profesională ar putea avea nevoie.


RUBÍ este conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele utilizate în construcții și lucrări de reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. Acesta este motivul pentru care RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.