Aplicator de mortar manual 650 cc.

Aplicator de mortar manual 650 cc.

Model: 65990
Disponibilitate: Disponibil
1 349 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Volumul de pistoale de lipire și de etanșare RUBI este de 650ml. Pentru aplicarea soluțiilor de sutură, silicon și poliuretan, se recomandă un pistol de injecție.


Datorită corpului ușor din aluminiu, soluția de sutură este aplicată rapid, eficient și curat.


Folosind un pistol de îmbuteliere, pardoselile profesionale pot economisi materiale și pot reduce contaminarea suprafeței.


Presiune reglabilă, sistem de evitare a presiunii interne.


Duze reglabile, în funcție de lățimea cusăturii (diametru de la 2 la 4 mm).


Pistolul de turnare RUBI este echipat cu 3 tipuri de pistoane: 1 piston poliuretan pentru aplicarea mortarului de ciment pentru suturi, 1 piston din plastic pentru cartușe moi și 1 manșon metalic pentru cartușe rigide.


RUBÍ este conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele utilizate în construcții și lucrări de reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. Acesta este motivul pentru care RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.