Roată marcatoare Extreme 07/8” 22mm Slim cutter

Roată marcatoare Extreme 07/8” 22mm Slim cutter

Model: 1901
Disponibilitate: Disponibil
755 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Roată de frezat rezervor pentru tăietor manual de tăiat manual SLIM CUTTER.


Sarcina dispozitivului de tăiat cu role este de a oferi o marcare precisă a liniei de fractură a plăcilor ceramice smălțuite sau obișnuite, care la rândul lor garantează acuratețea și curățenia fracturii.


Masina de decupat PLUS 22 mm EXTREME RUBI se ocupa de materialele de taiere cu suprafata aspre. Acest tăietor special este proiectat pentru a fi utilizat de terase profesionale pentru tăierea plăcilor cu o suprafață texturată și aspră.


Cilindrul de tăiere al tăietorului PLUS 22 mm EXTREME RUBI este fabricat din carbură de tungsten cu o acoperire cu titan, ceea ce sporește durata de utilizare. Cilindrul de tăiere al lamei PLUS 22 mm EXTREME este montat pe rulment, ceea ce reduce nivelul de frecare dintre arbore și cilindru.


Prelucrarea specială și ascuțirea rolei de frezat PLUS cu diametrul Ø 22 mm. EXTREME RUBI permite tăierea excesivă și precisă a plăcilor ceramice de relief și / sau brute de înaltă rezistență (tip BIa).


Masina de ascutit pentru rulou Ø Ø 22 mm EXTREME este proiectată pentru a lucra cu materiale dure, cu o suprafață aspră și texturate.


Prin alegerea unui tăietor PLUS Ø 22 mm EXTREME, utilizatorul va primi precizia și calitatea tăierii de care are nevoie.


RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.