Roată marcatoare 07/8” 22mm Plus

Roată marcatoare 07/8” 22mm Plus

Model: 1962
Disponibilitate: Disponibil
540 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cuțitul PLUS Ø 22mm RUBI este realizat din câștig.


Prelucrarea și ascuțirea specială a mașinii de găurit cu role RUBI PLUS Ø 22 mm asigură o tăiere de înaltă calitate atât din ceramică din porțelan (tip BIa), cât și din rășină sărată de mare rezistență (tip BIIa). Tambur PLUS Ø adâncime 22 mm. Acest tăietor cu role este recomandat pentru utilizarea cu materiale ceramice de înaltă rezistență.


RUBI PLUS Ø tăietor cu rolă de 22 mm se taie tocmai fără a lăsa nici un chip pe smalț. Recomandăm acest tăietor de role pentru profesioniști pentru un rezultat optim de tăiere a materialelor ceramice de înaltă rezistență sau a acoperirilor lor cu smalț.


Răzuitorul patentat PLUS Ø 22mm RUBI este un profil special din oțel de geometrie care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind un cuțit PLUS Ø 22 mm obținem o calitate excelentă a tăierii, precizia sa ridicată


Datorită spiritului de echipă și spiritului de echipă al tuturor departamentelor companiei, precum și a unui nivel înalt de recunoaștere a utilizatorilor produselor noastre din întreaga lume, cunoaștem absolut toate caracteristicile fiecărei piețe în care produsele noastre sunt prezente și cerințele fiecărui utilizator.