Roată marcatoare GOLD 07/8” 22mm TI

Roată marcatoare GOLD 07/8” 22mm TI

Model: 1979
Disponibilitate: Disponibil
396 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Dispozitiv de tăiat rola PLUS Ø 22 mm GOLD TI RUBI produs de la înfrângerea cu un strat special de aliaj de titan. Această acoperire specială mărește rezistența la abraziune a dispozitivului de tăiere cu role și, prin urmare, crește eficiența lucrului.


Prelucrarea specială și ascuțirea tăișului PLUS Ø 22 mm GOLD TI asigură o tăiere de înaltă calitate atât a gresiei din porțelan (tip BIa), cât și a rășinii cu săruri de înaltă rezistență (tip BIIa). Acest tăietor cu role este recomandat pentru utilizarea cu materiale ceramice de înaltă rezistență.



Masina de decupat PLUS Ø 22 mm GOLD TI taie cu precizie, fără a lăsa nici un chip pe smalț. Recomandăm acest tăietor de role pentru profesioniști pentru un rezultat optim pentru tăierea materialelor ceramice de înaltă rezistență sau a acoperirilor lor de email.


Suportul brevetat al unui tăietor PLUS Ø 22 mm GOLD TI RUBI este un profil din oțel cu geometrie specială, care asigură o precizie maximă a tăierii și o durată lungă de viață.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind un tăietor PLUS cu rezonanță de 22 mm, obținem o calitate excelentă a tăierii, o precizie ridicată și o durată de tăiere mai mare cu 30%, datorită stratului său special de acoperire, comparativ cu mașinile de tăiat convenționale.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.