Mixer MORTAR MIXER PADDLE M-120-R 3H

Mixer MORTAR MIXER PADDLE M-120-R 3H

Model: 76918
Disponibilitate: Disponibil
695 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI produce o gamă largă de batere pentru amestecarea mortarului de ciment și a altor materiale cu densitate ridicată sau cu debit scăzut.


Această gamă de mașini de șlefuit pentru soluții are o conexiune filetată M14x2 și este conectată direct la toate mixerele electrice RUBIMIX, precum și la cele mai multe mixere de alte branduri.


Padele pentru mortare de ciment asigură amestecarea materialelor de la partea de sus în sus. Materialul se ridică la viteză mică de-a lungul părții interioare a lamei și coboară de-a lungul celei exterioare.


Această mișcare asigură o amestecare uniformă a unor astfel de materiale ceramice ca soluții de țiglă, soluții de ciment-adeziv (tip C2) și facilitează sarcina de amestecare a utilizatorului.


3H coroile - trei bucăți pentru o amestecare mai eficientă.


Acest design crește eficiența amestecului cu 15% în comparație cu lamelele duble și reduce, de asemenea, forța asupra mixerului electric, care la rândul său prelungește durata de viață a acestei scule electrice.


Nivelul de vibrație al baterelor cu trei bile este mai mic, ceea ce sporește experiența utilizatorului.


RUBÍ este bine conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele folosite în construcții și reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. De aceea, RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.

Caracteristici
  • Înălțimea totală a duzei
    600 mm
  • Bucăți în cutie
    2
  • Puterea frămânțării
    15-25 kg
  • Diametrul duzelor corolale
    120 mm