Sertar din cauciuc “gaveta” no. 1’5 (12 l.)

Sertar din cauciuc “gaveta” no. 1’5 (12 l.)

Model: 88932
Disponibilitate: Disponibil
291 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Bazele de cauciuc RUBI-KANGURO nr.1,5 sunt special concepute pentru frământare manuală sau pentru utilizare la placarea plăcilor ceramice sau pentru alte lucrări folosind mortare de ciment și gips.


Mânerele groase rotunjite ale cuburilor de cauciuc nr. 1 RUBI-KANGURO asigură o fiabilitate sporită a acestor recipiente și ușurința de utilizare.


RUBI-KANGURO №1.5 mânerele de cauciuc ale pelvisului sunt paralele cu suprafața, ceea ce ușurează tragerea recipientului în timpul așezării plăcilor.


Volumul bazinelor de cauciuc nr. 1,5 RUBI-KANGURO este de 12 litri.


Geometria internă a recipientelor este proiectată special pentru utilizarea de mistrii, cuburi și mistrii. Acest lucru facilitează constructorilor profesioniști și manipulatorilor de pardoseli să lucreze cu materiale și să o utilizeze mai eficient. Constructorii profesioniști au apreciat ușurința de curățare a soluției aderente.


Baza dreptunghiulară a bazinelor de cauciuc RUBI-KANGURO, centrul lor de greutate redus și rezistența ridicată le asigură o stabilitate ridicată. Rezistența la șoc și flexibilitatea asigură o durată lungă de viață a rezervoarelor atunci când sunt utilizate de constructori profesioniști.


Cea mai înaltă calitate a materiilor prime din care sunt fabricate produsele din cauciuc RUBI-KANGURO asigură rezistența lor ridicată la influențe agresive asupra mediului, precum și la radiațiile ultraviolete.

Caracteristici
  • Bucăți pe palet
    160
  • Greutatea netă
    2,8 kg
  • Diametru superior
    360x390 mm
  • Înălțimea
    12 cm
  • Capacitate
    12l
  • Bucăți în cutie
    10