Slim Cutter Plus

Slim Cutter Plus

Model: 18959
Disponibilitate: Disponibil
12 990 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cuțitul manual pentru tăiat manual SLIM SYSTEM CUTTER a fost special conceput pentru tăierea placilor ceramice-granit de până la 3m x 1,2m și grosime de la 3mm la 8mm.


Kitul include: 3 ghidaje de aluminiu cu lungimea de 110 cm fiecare, 1 cărucior cu element de tăiere din carbură de tungsten cu diametrul Ø 22 mm, 2 bucăți de clești de separare, 2 ventuze și un carcasă din nylon rezistent.


Ghidajele sunt realizate din aluminiu și sunt asamblate împreună pentru a asigura o tăiere perfectă, întotdeauna cu o adâncime de 1 cm de la marginea ghidajului. Aspersoarele fixează ghidajele pe piesa de prelucrat și împiedică deplasarea acestora. Pe ghidaje există două benzi de silicon pentru a preveni alunecarea pe piesa de prelucrat. Căruciorul cu o rolă de tăiere are o aderență confortabilă. Cilindrul de tăiere din carbură de tungsten cu diametrul Ø 22 mm este proiectat special pentru tăierea plăcilor de mari dimensiuni.


Cleștele ne ajută să rupem plăcuța de-a lungul unei linii predeterminate. Această operație poate fi efectuată de unul și doi meștri.

Întregul sistem este prevăzut cu un cazon practic din nylon cu compartimente pentru stocarea instrumentului său component.

Mașina de tăiat manuală SLIM SYSTEM CUTTER este un sistem special conceput pentru tăierea plăcilor din porțelean de porțelan în format mare și, în același timp, foarte fragil, deci, înainte de a deplasa piesele, este mai bine să le tăiați în funcție de sarcina existentă.


Lucrul cu mașina de tăiat manuală SLIM SYSTEM CUTTER este foarte simplă și garantează calitatea muncii cu acest tip de plăci.


Acest sistem de tăiere, precum și sistemul de transport SLIM EASYTRANS, reprezintă soluția ideală pentru a lucra cu plăci din porțelan din gresie cu astfel de caracteristici, transformând tăierea în lucrări simple și oferind garanții de fiabilitate în timpul transportului și instalării acestora.

Caracteristici
  • Greutatea netă
    6,9 kg
  • Cu caz
    DA
  • Вес с футляром
    6,9 kg
  • Lungimea de tăiere
    310 cm
  • Înălțimea tăierii
    3-8 mm