Joint scraper

Joint scraper

Model: 65907
Disponibilitate: Disponibil
260 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI produce mai multe modele de răzuitoare de cusătură.

Noutatea este răzuitorul electric RUBISCRAPER-250 cu o lamă inovatoare, patentată (exclusiv produse RUBI)

Principalele avantaje ale produsului RUBISCRAPER-250 sunt: controlul adâncimii imersiunii, rezistența, munca fără formarea prafului, auto-direcția și integritatea plăcilor ceramice *.


RUBISCRAPER-250 este cel mai rapid și mai fiabil mod de îndepărtare a cimentului interdigital, deoarece, spre deosebire de celelalte, lamelele din carbură de tungsten nu funcționează conform principiului frederii, ci mușcă și aliniază materialul de cimentat.

Designul ergonomic și cele trei viteze ale modelului RUBISCRAPER-250 permit atât o cantitate mică de lucru pentru a înlocui un număr mic de plăci, cât și pentru a actualiza complet materialul de turnare pe o suprafață mare.

RUBISCRAPER-250 lamele de diferite dimensiuni, în funcție de grosimea cusăturii, pot fi erodate.

Pentru RUBI, o răzuită tradițională cu mâner pentru cusături cu mâner ergonomic, cu două lame din carbură de tungsten galvanizat, rezistente la abraziune.

Aceste lame pot fi folosite 1, 2 sau 3, în funcție de lățimea cusăturii interdigitale care trebuie curățată.

Fiecare lamă de carbură de tungsten galvanizat are o grosime de 2 mm. Lățimea minimă a cusăturii inter-țiglă ar trebui de asemenea să fie de 2 mm, cu maximum 6 mm.

Scraperul comun RUBI este foarte convenabil pentru o cantitate mică de lucru atunci când este necesar să se înlocuiască o cantitate mică de plăci ceramice. Curățarea îmbinării plăcilor înainte de înlocuirea plăcilor reduce riscul de deteriorare a plăcilor situate de-a lungul perimetrului. De asemenea, avem un spațiu suplimentar pentru o nouă țiglă, care poate fi ușor diferită de cea care este înlocuită dacă a fost eliberată de o altă parte sau producător.

RUBI a avut întotdeauna grijă de siguranța și sănătatea constructorilor profesioniști. Atunci când dezvoltăm toate produsele noastre, acordăm o atenție deosebită ergonomiei sale, deoarece siguranța și minimizarea rănilor profesionale sunt esențiale pentru succesul lucrării.

RUBÍ continuă să sublinieze pregătirea profesioniștilor atât în domeniu, cât și la expoziții din întreaga lume. Investițiile constante ale companiei în participarea la expoziții și forumuri internaționale contribuie la creșterea credibilității noastre și ne permit să continuăm să dezvoltăm soluții pentru a facilita munca constructorilor profesioniști din întreaga lume.