Dispozitiv SHAPE TEMPLATE

Dispozitiv SHAPE TEMPLATE

Model: 70925
Disponibilitate: Disponibil
680 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

În gama de marcaje și șabloane, RUBI oferă un șablon de formular pentru manipulatorii de plăci profesionale.

Formularul de formă RUBI este un dispozitiv foarte convenabil și necesar nu numai pentru constructorii de plăci profesionale, ci și pentru constructorii în general.

Datorită șablonului de formular, utilizatorul poate copia cu ușurință conturul în locuri greu accesibile și îl poate transfera pe placa ceramică pentru o tăiere ulterioară.


Pentru a copia un contur sau un formular, apăsați șablonul de formular RUBI, de exemplu, la o ușă, o perete, o coloană etc. și vom obține o copie exactă.

Acum, această formă sau contur copiat în șablon trebuie transferat pe placă utilizând un creion sau un marcator.

Formatul de formular RUBI ajută la marcarea distanței dintre obiecte, de exemplu, între țevi de apă caldă și rece.

Tăietorul RUBÍ a fost inventat pentru a rezolva problema tăierii unui mozaic hidraulic. Timp de 65 de ani, compania noastră continuă să ofere soluții la problemele cu care se confruntă manipulatorii de ceramică și dezvoltă produse pentru aceasta. Unul dintre motivele pentru care continuăm să oferim aceste soluții este fabricarea produselor din cele mai recente materiale. Prin urmare, considerăm foarte important să demonstrăm în mod corespunzător constructorilor noștri profesionali produsele noastre și noile dezvoltări în cel mai bun mod posibil.