Aparat de Tăiat teraCoșa TZ 1300

Aparat de Tăiat teraCoșa TZ 1300

Model: 17953
Disponibilitate: Disponibil
28 270 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI a fost întotdeauna sinonim cu calitatea și inovația din întreaga lume.


Tăietoare de tăiat manual TZ - un concept nou în tăierea manuală a plăcilor ceramice. Acestea sunt cele mai puternice masini de taiat manual din lume.


Combinația dintre cele mai recente materiale și designul inovator face ca tăietorul TZ să fie cel mai modern și mai inovator din lume.


Mașini de tăiat manual TZ - cea mai mare putere. Puterea splitterului patentat și exclusiv este de 1500 kg și permite unui atelier profesionist să controleze mașina cu o singură mână, facilitând astfel lucrul cu ceramică de format mare.


Datorită designului de ghid brevetat, blocul de separare TZ are o plimbare netedă, asigurând cea mai mare precizie de marcare. Ghidajele sunt realizate din aluminiu extrudat și geometria lor reduce încărcătura atunci când marchează și rupe piesa de prelucrat.


Șasiul din oțel TZ conferă acestor tăietori de țiglă o rezistență ridicată la durabilitate ca orice alt tăietor manual de țiglă.


Mașinile de tăiat manual TZ au fost special concepute pentru a lucra cu ceramică de format mare. Disponibil 4 modele. Pe mașinile TZ este posibil să lucrați cu dale de 155cm (tăiere dreaptă) sau 110x110cm (tăiere diagonală).


Formatul mare și separatorul de putere de 1500 kg permit tăierea ceramicii cu o grosime de 21 mm. Separatorul este reglabil în funcție de grosimea martorului ceramic.


O riglă pivotantă cu dopuri de plastic detașabile și un sistem de blocare asigură o tăiere precisă și facilitează tăierea sub un unghi. Piesa patentată de 30 cm, cu unghi mare, cu o zonă mare de sprijin, facilitează tăierea repetată a ceramicii de format mare.


Datorită contactului direct cu utilizatorii din întreaga lume, RUBI și-a proiectat și facilitat mișcarea atunci când a dezvoltat tăietoare TZ.


Aceasta și linia deja menționată cu marginile detașabile și un desktop din aluminiu pliabil. Mașinile de tăiat manual TZ sunt echipate cu roți și un mâner special pentru a le deplasa în jurul zonei de lucru, precum și un caz special fabricat din materiale durabile.


La tăietoarele TZ manuală este posibil să se utilizeze toate diametrele mașinilor de tăiat cu role de tip RUBI PLUS. Setul vine cu tăietor cu role de Ø 8 mm și tăietor cu role de Ø 18 mm cu 1pc.

Caracteristici
 • Înălțimea tăierii
  3-21 mm
 • Lungimea tăierii în diagonală
  90x90 cm
 • Puterea separatorului
  1500 kg
 • Lungimea tăierii
  130 cm
 • Bucăți pe palet
  8
 • Cu caz
  DA
 • Bucăți în cutie
  1