Aparat de Tăiat teraCoșa SPEED-92 N

Aparat de Tăiat teraCoșa SPEED-92 N

Model: 14977
Disponibilitate: Disponibil
8 390 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Gama SPEED-N de tăiere manuală a plăcilor este destinată tăierii plăcilor de dale și țiglă, dar este posibilă și tăierea granitului ceramic pe aceste mașini.


Placile SPEED-N sunt cele mai versatile din categoria lor.


Mașini de tăiat manual SPEED-N - mașini cu două ghidaje paralele care asigură o vizibilitate perfectă a marcajului liniei și a ruperii piesei de prelucrat. Mașinile sunt echipate cu un separator mobil, ideal pentru tăierea în diagonală.


O oprire laterală milimetrică pentru tăierea repetitivă și un pătrat de 45 ° face ca aceste mașini să fie funcționale și confortabile.


Uneltele de tăiat manual SPEED-N sunt echipate cu o bază de alunecare suplimentară pentru a crește suprafața de sprijin a ceramicii de mari dimensiuni.


SPEED-N Tăietoarele manuale din oțel, din oțel, lustruite cu un diametru de Ø 18 mm cu tratament anticoroziv, asigură calitatea marcării piesei de prelucrat.


Una dintre caracteristicile acestei game de tăietoare de tigla este abilitatea de a utiliza tăietori de rolă de diferite diametre, ceea ce face ușor adaptarea mașinii pentru tăierea oricărui tip de ceramică. Setul vine cu tăietor cu role de 1 buc. Ø 8 mm. Pe mașini este de asemenea posibil să se utilizeze unelte de frezat Ø 6 și 10 mm.


Lungimea de lucru a aparatului de tăiat manual SPEED-N este de 62, 72 și 92 cm. Este posibil să cumpărați mașini cu sau fără carcasă. Această gamă de tăietoare de țiglă este ideală pentru lucrul cu dale și gres, tăierea rectilinie sau diagonală a acestor materiale.


În dezvoltarea acestei game de instrumente, precum și a restului catalogului RUBI, utilizatorii finali au participat activ. Această lucrare în echipă ne permite să producem un instrument profesional care să garanteze calitatea acestuia, care să răspundă tuturor nevoilor adevăratelor profesioniști.

Caracteristici
 • Înălțimea tăierii
  5-15 mm
 • Bucăți în cutie
  1
 • Lungimea tăierii
  92 cm
 • Cu caz
  NU
 • Lungimea tăierii în diagonală
  65x65 cm