Ventuză Single pentru suprafata grosiera

Ventuză Single pentru suprafata grosiera

Model: 18919
Disponibilitate: Disponibil
1 740 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

În fiecare an volumul ceramicii stivuite în format mare crește, iar utilizarea aspiratoarelor în procesul de înmulțire crește, de asemenea, și devine mai importantă.


Prezentam noua zentuiza cu pompa pentru suprafete gosiere.

Încărcarea maximă a sculei duble RUBI este de 110 kg. Ideal pentru deplasarea plăcilor ceramice foarte mari, a panourilor de sticlă sau a altor obiecte mari.

Toți frații RUBI se supun testării calității pentru a asigura o reținere a materialului slăbit.

Mânerul RUBI dublu sucker proiectat ergonomic oferă utilizatorului posibilitatea de a lucra cu acesta și reduce efortul și oboseala.

RUBI a avut întotdeauna grijă de siguranța și sănătatea constructorilor profesioniști. Atunci când dezvoltăm toate produsele noastre, acordăm o atenție deosebită ergonomiei sale, deoarece siguranța și minimizarea rănilor profesionale sunt esențiale pentru succesul lucrării.

RUBÍ a menținut întotdeauna un dialog direct cu agenții de prelucrare a plăcilor. Pentru noi, acest lucru pare vital. Datorită acestui contact direct, avem toate instrumentele pe care le oferim profesioniștilor, produse inovatoare care pot rezolva sarcinile care apar zilnic.