Nivelă magnetică RubiLevel Magnet 32” (80 cm.)

Nivelă magnetică RubiLevel Magnet 32” (80 cm.)

Model: 76931
Disponibilitate: Disponibil
865 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Nivelurile de construcție ale MAGNETULUI RUBILEVEL sunt realizate dintr-un profil de aluminiu dreptunghiular, care conferă rigiditate longitudinală o rezistență suplimentară.


În mod ideal, baza nivelurilor RUBILEVEL MAGNET pentru toate modelele garantează o precizie de 0,5 mm / m. Pe baza acestora se găsesc magneți din metale pământuri rare, a căror forță de atracție este mai puternică decât magneții obișnuiți de ferită.


Datorită magneților de la nivelurile RUBILEVEL MAGNET, constructorii profesioniști pot calibra nivelul pe suprafețele metalice fără a le ține.


Trei acoperiri acrilice, care sunt atașate la rășina epoxidică, sunt rezistente la impact și nu sunt expuse radiațiilor ultraviolete, permit măsurători pe suprafețe orizontale, verticale și înclinate de 45 °.


La marginile nivelurilor RUBILEVEL MAGNET există plăcuțe de cauciuc pentru a proteja împotriva șocurilor. Tampoanele de protecție sunt detașabile și permit marcarea în colțuri și locuri înguste.


Datorită spiritului de echipă și spiritului de echipă al tuturor departamentelor companiei, precum și a unui nivel înalt de recunoaștere a utilizatorilor produselor noastre din întreaga lume, cunoaștem absolut toate caracteristicile fiecărei piețe în care produsele noastre sunt prezente și cerințele fiecărui utilizator.


Această gamă de produse, precum și celelalte unelte din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem foarte conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. Acesta este motivul pentru care inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.