Nivelă magnetică RubiLevel Alucast” (60 cm.)

Nivelă magnetică RubiLevel Alucast” (60 cm.)

Model: 76938
855 lei

Descrierea

RUBI este unul dintre cele mai bune nivele de construcție. Gamma nivel RUBILEVEL ALUCAST.


Nivelurile se fac prin turnarea în formă de T din aluminiu pentru a le conferi o rezistență maximă. RUBILEVEL ALUCAST sunt ideale pentru a construi ceramică și pentru lucrări cu care se confruntă în general.


Baza perfect plată a nivelurilor RUBILEVEL ALUCAST a tuturor modelelor garantează o precizie de 0,5 mm / m.


Ochii acrilici, montați pe rășină epoxidică, sunt rezistenți la șocuri și nu sunt expuși radiațiilor ultraviolete.


Ochiul vertical al nivelurilor RUBILEVEL ALUCAST este echipat cu un sistem de vizibilitate dublă, care permite constructorilor profesioniști să efectueze măsurători frontale și reduce riscul de eroare cu posibila părtinire.


Nivelurile RUBILEVEL ALUCAST au două inserții în formă de nicovală din cauciuc care rezistă șocurilor în timpul rectificării nivelului de așezare.


Această gamă de produse, precum și celelalte unelte din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem foarte conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. Acesta este motivul pentru care inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.


RUBI este prezentă în peste 120 de țări în care compania are propriile birouri, sucursale, reprezentanțe sau o rețea de distribuție. Prin urmare, este ușor pentru utilizator final profesionist să găsească instrumentul nostru sau piese de schimb pentru el.