Roată marcatoare 03/4” 18mm TI

Roată marcatoare 03/4” 18mm TI

Model: 1976
Disponibilitate: Disponibil
343 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cilindru Ø 18 mm TI RUBI produs din câștig


Prelucrarea și ascuțirea specială a mașinii de tăiat cu role de tambur Ø 18mm TI asigură o tăiere de înaltă calitate atât a gresiei din porțelan (tip BIa) cât și a gresului extrudat (tip BIIa) sau extrudat (AI). Cilindrul Ø 18mm TI este curat și puțin adânc, dar datorită diametrului mare, utilizatorul îl poate exercita o presiune mai mare atunci când lucrează cu ceramică puternică, fără riscul deteriorării elementului de tăiere.



Unelte de tăiat cu Ø 18 mm TI RUBI taie cu precizie, fără a lăsa nici un chip pe smalț. Recomandăm acest tăietor de role pentru profesioniști pentru un rezultat optim de tăiere a materialelor ceramice de înaltă rezistență sau a acoperirilor lor cu smalț.


Suportul de tăiere brevetat cu ferăstrău Ø 18mm TI RUBI este un profil special de geometrie din oțel, care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață. Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Cilindrul Ø 18mm RUBI oferă cea mai bună calitate și precizie de tăiere.


RUBÍ a menținut întotdeauna un dialog direct cu agenții de prelucrare a plăcilor. Pentru noi, acest lucru pare vital. Datorită acestui contact direct, avem toate instrumentele pe care le oferim profesioniștilor, produse inovatoare care pot rezolva sarcinile care apar zilnic.