Roată marcatoare 22mm (?7/8”) TP

Roată marcatoare 22mm (?7/8”) TP

Model: 18914
Disponibilitate: Disponibil
290 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Unelte de tăiat rolă pentru tăietoare profesionale pentru tăieturi de mână TP.


Cuțitul de tăiere Ø 22 mm este realizat din câștig.


Prelucrarea și ascuțirea specială a mașinii de tăiat cu ferăstrău Ø 22 RUBI asigură o calitate excepțională a tăierii gresiei din porțelan (tip BIa) și a gresiei esențiale de înaltă rezistență (tip BIIa).


Cilindrul de ascuțire profund Ø 22 mm permite tăierea materialelor ceramice de înaltă rezistență.


RUBI Ø tăietor de 22 mm RUBI taie cu precizie, fără a lăsa nici un chip pe smalț. Recomandăm acest tăietor de role pentru profesioniști pentru un rezultat optim de tăiere a materialelor ceramice de înaltă rezistență sau a acoperirilor lor cu smalț.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


RUBI cu tăietor de Ø 22 mm oferă cea mai bună calitate și precizie de tăiere.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.


RUBÍ este conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele utilizate în construcții și lucrări de reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. Acesta este motivul pentru care RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.