Sistem de nivelare STRIP 3-12MM 1,5 MM DELTA (B-100)

Sistem de nivelare STRIP 3-12MM 1,5 MM DELTA (B-100)

Model: 2840
Disponibilitate: Disponibil
290 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Elementele de bază ale sistemului de nivelare DELTA RUBI sunt realizate în diferite grosimi pentru a le instala în îmbinări de diferite lățimi: 1mm, 1,5mm, 2mm și 3mm, precum și pentru prelucrarea plăcilor ceramice de diferite grosimi: 3-12mm, 6-15mm sau 11-20mm.


Fundamentele sistemului de nivelare DELTA permit constructorului de plăci să utilizeze orice tip de îmbinări pentru un rezultat perfect de așezare.


Designul bazei sistemului de nivelare DELTA și materialul plastic tehnic de la care sunt fabricate asigură presiunea necesară pentru a reduce doar țiglele restante și pentru a reduce probabilitatea de bule de aer sub placă.


RUBI oferă 3 tipuri de ambalaje. Elementele de bază ale sistemului de nivelare DELTA: pachete de 100, 200 și 400 de bucăți (pentru unele modele există un pachet de 2400 de piese), ceea ce permite celor care le utilizează să aleagă cea mai potrivită opțiune pentru ele.


Sistemul de nivelare DELTA LS RUBI este recomandat pentru montarea plăcilor ceramice de mari dimensiuni (minim recomandate 30x30 cm) și aplicați întotdeauna o aplicare pe două fețe a mortarului.


Designul sistemului de nivelare de bază DELTA LS RUBI vă permite să îl îndepărtați cu o lovitură simplă cu un butuc de cauciuc sau un picior, întotdeauna în direcția plăcii intermediare.


Sistemul de nivelare DELTA LS împiedică, de asemenea, mișcarea plăcilor atunci când mortarul îngheață și, de asemenea, reduce numărul de fixări ale plăcilor.


Datorită sistemului de nivelare DELTA, plăcile profesionale economisesc timpul de instalare, ceea ce sporește rentabilitatea. Funcția principală a sistemului de nivelare DELTA LS RUBI este de a preveni apariția diferențelor în înălțimea plăcilor ceramice stivuite atât pe suprafețele orizontale cât și pe cele verticale.