Mixer M-120 duplex paddle

Mixer M-120 duplex paddle

Model: 25946
Disponibilitate: Disponibil
945 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Setul de amestec DUPLEX este proiectat exclusiv pentru utilizarea cu mixer electric RUBIMIX-9 DUPLEX RUBI (filet M27 x 1,5).

Volumul de amestecare cu aceste coroale variază de la 30 la 50 kg de mortar de sutură sau adeziv de ciment. Designul jantelor DUPLEX asigură mișcarea lor în direcții diferite, dintre care unul direcționează amestecul în sus pentru amestecurile uscate, iar celălalt în jos pentru lichide.


Corolile funcționează simultan, iar lotul se desfășoară mai intens. Aceste coroane sunt recomandate pentru amestecarea amestecurilor vâscoase, cum ar fi soluțiile de ciment-adeziv, cu aditivi suplimentari (C2).


Tăietorul RUBÍ a fost inventat pentru a rezolva problema tăierii unui mozaic hidraulic. Timp de 65 de ani, compania noastră continuă să ofere soluții la problemele cu care se confruntă manipulatorii de ceramică și dezvoltă produse pentru aceasta. Unul dintre motivele pentru care continuăm să oferim aceste soluții este fabricarea produselor din cele mai recente materiale. Prin urmare, considerăm foarte important să demonstrăm în mod corespunzător constructorilor noștri profesionali produsele noastre și noile dezvoltări în cel mai bun mod posibil.


RUBÍ este bine conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele folosite în construcții și reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. De aceea, RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.

Caracteristici
  • Puterea frămânțării
    30-50 kg
  • Bucăți în cutie
    2
  • Înălțimea totală a duzei
    570 mm
  • Diametrul duzelor corolale
    120 mm