Coș din plastic "Lightbuck" N2 (22 L)

Coș din plastic "Lightbuck" N2 (22 L)

Model: 88772
Disponibilitate: Disponibil
161 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

RUBI-KANGURO coșul de plastic 2 "LIGHTBUCK" este utilizat în principal pentru transportul lichidelor, datorită durabilității sale, rezistenței la impact și a volumului de 22 litri, este, de asemenea, posibil să le folosiți pentru a lucra cu deșeurile din construcții. Convenabil pentru deplasarea manuală și pentru încărcarea în deșeuri de construcție în haldele de gunoi.


Mânerul din oțel al coșului din plastic 2 "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO este galvanizat pentru a proteja împotriva ruginei și are o manetă ergonomică din plastic, care facilitează mișcarea acestuia în forma încărcată. Rețineți că mânerul coșului din plastic 2 "LIGHTBUCK" este atașat de coșul interior spre interior, ceea ce permite evitarea cârligelor și sporirea siguranței utilizatorului.


Constructorii profesioniști din întreaga lume apreciază calitatea coșurilor de plastic 2 "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO, pentru calitatea, ușurința și capacitatea de a controla cantitatea de material.


Utilizare extrem de apreciată și multifuncțională.


Datorită densității ridicate de plastic din care sunt fabricate gălețile LIGHTBUCK cu racordul RUBI-KANGURO, acestea asigură rezistența ridicată a acestora, ceea ce le permite să fie utilizate atât în construcții, cât și în alte zone.


Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.


Cutii de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO - ușoare și durabile.


Gubeluri de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO constau din diferite modele: cu gura de scurgere, graduare interioară, cu diferite tipuri de mânere durabile, inclusiv un mâner din plastic.

Caracteristici
  • Diametru superior
    370 mm
  • Bucăți pe palet
    360
  • Înălțimea
    27 cm
  • Bucăți în cutie
    10
  • Capacitate
    20l
  • Greutatea netă
    1 kg