Căldare plastic "Lightbuck" (10 L.)

Căldare plastic "Lightbuck" (10 L.)

Model: 88770
Disponibilitate: Disponibil
169 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Constructorii profesioniști din întreaga lume apreciază calitatea recipientelor din plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO, care sunt ideale pentru toate tipurile de lucrări în construcții și în alte sectoare. Diametrul mare al gâtului și o înălțime mică le transformă în recipiente multifuncționale.


Pe pereții bușoanelor de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO există rigidizări care le măresc rezistența și prelungesc durata lor de viață, precum și designul fundului acestora.


RUBI-KANGURO Cupele "LIGHTBUCK" sunt utilizate în principal pentru măsurarea și transportul lichidelor, însă datorită durabilității, rezistenței la impact, pot fi utilizate și pentru lucrări cu deșeuri din construcții.


Volumul cuvei de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO este de 10 litri, ceea ce este foarte convenabil și productiv când se lucrează la analiza deșeurilor de construcție, încărcarea acestora.


Mânerul din oțel este galvanizat pentru a proteja împotriva ruginei.


Profesioniștii apreciază ușurința și durabilitatea găleții din plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO.


Profesioniștii speciali apreciază versatilitatea acestei capacități.


Datorită densității ridicate a plasticului din care sunt fabricate gălețile, "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO asigură rezistența lor ridicată, ceea ce le permite să fie utilizate atât în construcții, cât și în alte zone.


Gubeluri de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO constau din diferite modele: cu gura de scurgere, graduare interioară, cu diferite tipuri de mânere durabile, inclusiv un mâner din plastic.


Cutii de plastic "LIGHTBUCK" RUBI-KANGURO - ușoare și durabile.

Caracteristici
  • Bucăți pe palet
    600
  • Înălțimea
    - cm
  • Diametru superior
    - mm
  • Bucăți în cutie
    10
  • Capacitate
    10l
  • Greutatea netă
    1 kg