Zero Dust Guide

Zero Dust Guide

Model: 5912
Disponibilitate: Disponibil
790 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Găurirea plăcilor ceramice sau a altor materiale de zidire în fiecare zi devine din ce în ce mai necesară și un proces important. Una dintre metodele populare este forarea cu biți diamant pentru foraj uscat.


Pentru întărirea corectă este întotdeauna necesar să folosiți orice tip de sistem de referire care să vă ajute să instalați coroana pe material și să asigurați o gaură precisă.

Ghidajul ZERO DUST nu numai că ajută la poziționarea corectă a coroanei până la Ø 75 mm și găuriște o gaură, dar îndepărtează și praful care se formează în timpul găurilor uscate și care poate dăuna sănătății noastre.

Diametrul ieșirii este de la Ø 30 la 35 mm, ceea ce vă permite să conectați aproape orice aspirator la șină. Vacuumul, care se formează în timpul funcționării aspiratorului, fixează ghidajul ZERO DUST pe orice suprafață, indiferent de caracteristicile sale: netedă, aspră, dură, structurală sau cu o cusătura de pardoseală.


Ghidajul ZERO DUST este fabricat din cauciuc vulcanizat din 100% material reciclat. Datorită caracteristicilor acestui material, ghidajul este foarte rezistent la impact și uzură zilnică. Ghidajul de centrare este realizat din metal.


Șina ZERO DUST are 4 poziții de instalare, ceea ce vă permite să lucrați în zone greu accesibile și să conectați un aspirator în funcție de confortul utilizatorului.


Linia de produse ZERO DUST este o companie exclusivă RUBI și servește la reducerea cantității de particule de cuarț și alte materiale pe care un angajat le poate inhala în aer. În timpul lucrului, este întotdeauna necesar să se respecte standardele de siguranță privind nivelurile de emisie, iar produsele ZERO DUST reprezintă o garanție a acestui fapt.


O echipă de ingineri RUBÍ de înaltă calificare de la I + D + I care au analizat informații din întreaga lume au participat la dezvoltarea acestui produs pentru a înțelege și înțelege clar ce trebuie dezvoltat și produs pentru a satisface cerințele constructorilor profesioniști, indiferent de țara în care trăiesc și muncesc.