Ventuză tripla

Ventuză tripla

Model: 66904
Disponibilitate: Disponibil
2 190 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

În fiecare an volumul ceramicii stivuite în format mare crește, iar utilizarea aspiratoarelor în procesul de înmulțire crește, de asemenea, și devine mai importantă.


Sudura dublă RUBI este o construcție robustă din aluminiu durabil. Mânerul ergonomic este proiectat pentru a oferi un confort maxim atunci când se deplasează plăci ceramice de mari dimensiuni.

Încărcarea maximă a sculei duble RUBI este de 80 kg. Ideal pentru deplasarea plăcilor ceramice foarte mari, a panourilor de sticlă sau a altor obiecte mari.

Toți frații RUBI se supun testării calității pentru a asigura o reținere a materialului slăbit.

Mânerul RUBI dublu sucker proiectat ergonomic oferă utilizatorului posibilitatea de a lucra cu acesta și reduce efortul și oboseala.


RUBI a avut întotdeauna grijă de siguranța și sănătatea constructorilor profesioniști. Atunci când dezvoltăm toate produsele noastre, acordăm o atenție deosebită ergonomiei sale, deoarece siguranța și minimizarea rănilor profesionale sunt esențiale pentru succesul lucrării.


RUBÍ a menținut întotdeauna un dialog direct cu agenții de prelucrare a plăcilor. Pentru noi, acest lucru pare vital. Datorită acestui contact direct, avem toate instrumentele pe care le oferim profesioniștilor, produse inovatoare care pot rezolva sarcinile care apar zilnic.