Slim Cutter 0-22MM

Slim Cutter 0-22MM

Model: 18917
Disponibilitate: Disponibil
3 620 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Placile ceramice evolueaza constant. Noi modele, noi formate apar aproape zilnic. Schimbarea caracteristicilor fizice, cum ar fi grosimea plăcilor, de exemplu.

RUBI se străduiește întotdeauna să se asigure că constructorii profesioniști din întreaga lume dispun de soluțiile cele mai moderne care se confruntă cu sarcini în ceea ce privește tăierea și placarea plăcilor ceramice. Prin urmare, RUBI le oferă toată experiența și cunoștințele lor. Cerințele înalte ale utilizatorilor noștri ne obligă să aplicăm cele mai noi tehnologii și evoluții în producția instrumentului nostru.


Splitterul SLIM este o completare a mașinii de decupat pentru țigle SLIM CUTTER pentru tăierea plăcilor cu o grosime de 8 mm sau mai mult. În plus față de scopul principal - ruperea plăcilor ceramice, separatorul SLIM poate fi de asemenea utilizat ca separator suplimentar atunci când lucrați cu plăci de format mare.

Splitterul SLIM are un mâner ergonomic SOFT-GRIP care facilitează operarea utilizatorului.

Deoarece, atunci când lucrați cu plăci de dimensiuni mari, sunt adesea necesare benzi înguste. RUBI a echipat separatorul SLIM cu un sistem de reglare în funcție de lățimea piesei de prelucrat. Acest sistem permite distribuirea uniformă și simetrică a presiunii la rupere. Lățimea minimă pe care separatorul SLIM o poate oferi este de 4 cm.

Separatorul SLIM este fabricat din plăci de oțel și greutatea sa este de 1,5 kg, care, împreună cu dimensiunile mici (23 cm x 18 cm), îl face foarte convenabil de utilizat.

Atunci când rupeți lungimi lungi, se recomandă utilizarea a 2 divizoare SLIM, care trebuie așezate pe ambele părți ale piesei de prelucrat.