Roată marcatoare 03/4” 18mm PLUS

Roată marcatoare 03/4” 18mm PLUS

Model: 1992
Disponibilitate: Disponibil
570 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Reductor PLUS Ø 18 mm GOLD RUBI este realizat dintr-o victorie cu un strat special de aliaj de titan. Această acoperire specială mărește rezistența la abraziune a dispozitivului de tăiere cu role și, prin urmare, crește eficiența lucrului.


Prelucrarea și ascuțirea specială a mașinii de găurit cu role PLUS Ø 18mm GOLD asigură o tăiere de înaltă calitate atât a gresiei din porțelan (tip BIa) cât și a asfaltului sau a gresiei extrudate.


Tăierea rolei PLUS Ø 18 mm este curată și puțin adâncă, dar datorită diametrului mare, utilizatorul poate exercita o presiune mai mare atunci când lucrează cu ceramică puternică, fără riscul deteriorării elementului de tăiere.


Cuțitul PLUS Ø 18 mm GOLD tăie cu precizie, fără a lăsa așchii pe smalț. .


Suportul brevetat al unui tăietor PLUS Ø 18 mm GOLD RUBI este un profil special din oțel geometric, care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață. Suporturile de trei ori (brevetate) ale tuturor rolelor de tăiere RUBI garantează manipulatorului profesional cea mai bună fixare a cilindrului pe tăietorul manual de țiglă și, prin urmare, o precizie mai mare a tăierii.


Cuțit rotativ PLUS Ø 18 mm GOLD RUB - un adevărat aliat al operatorului profesional în cele mai dificile locuri de muncă.


RUBI se bazează pe calitate. Toate produsele noastre sunt supuse celui mai sever control al calității efectuat de ingineri cu înaltă calificare și cu experiență. Vrem ca întregul nostru instrument să fie recunoscut pe plan mondial datorită calității și fiabilității acestuia.


Marca noastră este asociată cu rezolvarea oricăror probleme care apar înainte de manipulatorii și constructorii de plăci profesionale.


Pentru mai multe informații, ne puteți contacta în secțiunea "Discover RUBÍ" unde puteți să ne adresați o întrebare directă.