Roată marcatoare 13/32” 10mm Plus

Roată marcatoare 13/32” 10mm Plus

Model: 1991
355 lei

Descrierea

Cuțit rotativ PLUS Ø 10mm RUBI produs din câștig


Prelucrarea și ascuțirea specială a lamei cu un tăietor Ø 10 mm PLUS RUBI asigură o tăiere de înaltă calitate pe gresie (tip BIIa) și, în special, pe plăci cu suprafață texturată.


RUB1 PLUS Ø Tăietorul de 10 mm este adânc și capabil să taie toate neregularitățile de suprafață ale smalțului, oferind astfel o fractură de înaltă calitate a ceramicii de înaltă rezistență.


Folosind un dispozitiv de tăiat rolă PLUS Ø 10mm, stivuitorul profesionist RUBI va avea ca rezultat o calitate excelentă a tăierii.


Suportul brevetat al mașinii de tăiat roller PLUS Ø 10mm RUBI este un profil special din oțel de geometrie care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind un cuțit PLUS Ø 10mm RUBI obținem o calitate excelentă a tăierii, precizia sa ridicată.


RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.