Coș Plastic tub Red Coșor Nº1 FLEXTUB (25 l.)

Coș Plastic tub Red Coșor Nº1 FLEXTUB (25 l.)

Model: 88706
Disponibilitate: Disponibil
168 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Datorită densității mari a materialului plastic din care sunt fabricate containerele №1 „FLEXTUB“ RUBI-Kanguro le oferă rezistență ridicată, care permite folosirea tuturor capacităților gama „FLEXTUB“ RUBI-Kanguro atât în construcții și în alte domenii.


Containerul din plastic nr. 1 "FLEXTUB" diferă în versatilitatea lor în diferite sectoare. Containerele din plastic nr. 1 "FLEXTUB" RUBI-KANGURO combină în mod optim ușurința (0,8 kg), flexibilitatea și durabilitatea.


Geometria containerelor de plastic №1 „FLEXTUB“ RUBI-Kanguro, grosimea peretelui și proiectarea mânerelor permit utilizatorului să transfere acest model cu o singură mână, fără riscul de rupere sau spargere de plastic.


Volumul recipientului din plastic nr. 1 "FLEXTUB" RUBI-KANGURO este de 25 de litri, ceea ce le face ideale pentru transportul deșeurilor de construcție sau a soluțiilor de amestecare utilizând mixere electrice.


În stoc, containerele din plastic nr. 1 "FLEXTUB" RUBI-KANGURO sunt produse într-o paletă de 12 culori: negru, crem, roșu, galben, albastru, violet, verde, roz, portocaliu, liliac și albastru.


Unul dintre principalele avantaje ale recipientelor din plastic "FLEXTUB" RUBI-KANGURO este versatilitatea utilizării lor. Acestea sunt recipiente ușoare, flexibile și durabile.


RUBI garantează absența substanțelor foarte periculoase - SVHC în recipientele din plastic "FLEXTUB".


Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.


Containerele din plastic "FLEXTUB" RUBI-KANGURO compară favorabil cu durabilitatea și ușurința analogilor competitivi.

Caracteristici
 • Bucăți pe palet
  450
 • Greutatea netă
  0,8 kg
 • Bucăți în cutie
  10
 • Înălțimea
  33 cm
 • Diametru superior
  360 mm
 • Capacitate
  25l