Drisca cu burete înlocuibil RUBINET SPONGE

Drisca cu burete înlocuibil RUBINET SPONGE

Model: 22900
Disponibilitate: Disponibil
272,90 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Gama de finisoare de burete RUBI cu mâner care poate fi înlocuit oferă toate necesitățile unui manipulator de plăci profesionale pentru lucrări de curățare.

Scara finisoarelor de burete SUPER PRO cu mânerul schimbabil RUBI este alcătuit din mai multe modele concepute pentru a îndeplini o sarcină specifică:

- Finiserele de burete SUPER PRO sunt fabricate din poliuretan moale pe bază de poliester și au un nivel mediu de absorbție. Proiectat pentru curățarea generală a tuturor suprafețelor. Ele pot fi de asemenea utilizate cu agenți de curățare care conțin acizi.

- Finisoarele de burete SWEEPEX® sunt fabricate din poliuretan moale pe bază de poliester și au un nivel ridicat de absorbție și rezistență la abraziune. Proiectat pentru lucrări generale de curățare a oricăror suprafețe și în special dur. Nu este recomandat pentru utilizarea cu detergenți care conțin acizi.

În plus față de modelele blocurilor SUPER PRO și SWEEPEX® care pot fi înlocuite, RUBI oferă blocuri care pot fi înlocuite cu următoarele modele:

- Bloc de burete înlocuibil ABRASIVA din polietilenă de înaltă densitate. Ideal pentru aplicații în care este necesară frecare. Nu este recomandat pentru utilizarea cu detergenți care conțin acizi.

- Blocul burete înlocuibil este fabricat din 100% celuloză naturală și este proiectat pentru a lucra cu produse pe bază de acid sau care conține solvenți. Ideal pentru îmbinările epoxidice. Cel mai înalt nivel de absorbție și abrazivitate din domeniu.

RUBI cunoaște perfect necesitățile manipulatoarelor pentru plăci ceramice și, prin urmare, am dezvoltat gama de bureți SUPER PRO PLUS cu tăieturi longitudinale dintr-un burete pentru a facilita colectarea particulelor solide.

Caracteristici
 • Dimensiune bureti
  30x13.5x4 cm
 • Bucăți în cutie
  10
 • Nivelul de absorbție (1-4)
  2
 • Rezistența la abraziune (1-4)
  1