Burete Epoxi Mixta Superpro Cellulose

Burete Epoxi Mixta Superpro Cellulose

Model: 22929
176,90 lei

Descrierea

Gama de bureți SUPER PRO RUBI este una dintre cele mai variate și variate game de pe piață.

Bureții SUPER PRO se disting prin calitatea și mărimea lor și sunt proiectați pentru diferite faze de lucrări de curățare în timpul și după așezarea plăcilor ceramice.

Gama de burete SUPER PRO RUBI este alcătuită din mai multe modele concepute pentru a îndeplini o sarcină specifică:


- bureții SUPER PRO sunt fabricați din poliuretan moale pe bază de poliester și au un nivel mediu de absorbție. Proiectat pentru curățarea generală a tuturor suprafețelor. Ele pot fi de asemenea utilizate cu agenți de curățare care conțin acizi.


- bureții SWEEPEX® sunt fabricați din poliuretan moale pe bază de poliester și au un nivel ridicat de absorbție și rezistență la abraziune. Proiectat pentru lucrări generale de curățare a oricăror suprafețe și în special dur. Nu este recomandat pentru utilizarea cu detergenți care conțin acizi.


- bureți MIXTA - bureți SUPER PRO cu adăugarea părții portocalii, care este mai rigidă și cu un nivel mai scăzut de absorbție. Proiectat pentru curățarea generală a oricărei suprafețe care necesită frecare activă. Nu este recomandat pentru utilizarea cu detergenți care conțin acizi.


- Buretele pentru cusăturile SWEEPEX® MIXTA au o placă din polietilenă densă. Proiectat pentru injecție și curățare dintr-o soluție cu densitate scăzută. Nu este recomandat pentru utilizarea cu detergenți care conțin acizi.


- Bureții din celuloză sunt fabricați din 100% celuloză naturală și sunt proiectați să lucreze cu produse pe bază de acid sau care conțin solvenți. Ideal pentru îmbinările epoxidice. Cel mai înalt nivel de absorbție și abrazivitate din domeniu.


- Bureții din celuloză MIXTA combină avantajele celulozei și capacitatea de frecare cu o placă din spumă poliuretanică deschisă.


RUBI cunoaște perfect necesitățile manipulatoarelor pentru plăci ceramice și, prin urmare, am dezvoltat gama de bureți SUPER PRO PLUS cu tăieturi longitudinale dintr-un burete pentru a facilita colectarea particulelor solide.

Caracteristici
  • Bucăți în cutie
    10
  • Nivelul de absorbție (1-4)
    4
  • Dimensiune bureti
    17x10x5 cm
  • Rezistența la abraziune (1-4)
    4