Despre Noi

De la înființarea sa, RUBI sa specializat în produse de înaltă calitate pentru tăierea, montarea, întreținerea și îngrijirea plăcilor ceramice.

Gama de produse RUBI evoluează în mod constant, ținând cont de schimbările în compoziția și calitatea materialelor și de aplicarea lor. Pentru constructorii profesioniști din gama de produse, RUBI este un instrument specializat, de ultimă oră pentru instalarea plăcilor ceramice de înaltă calitate.


Această combinație de tehnologie avansată și gestionare optimă a stocului vă permite să asamblați și să livrați comenzi în întreaga lume în fiecare zi într-un timp foarte scurt.

RUBI oferă un sprijin extins pentru distribuitorii săi: formare de vânzări, demonstrarea funcționării instrumentelor în punctele de vânzare cu amănuntul și șantierele de construcții, utilizând propria flotă de vehicule special echipate; participarea la expoziții, promoții, lucrul cu presa și rețelele sociale pe Internet și aceasta este doar o parte a acțiunii de asigurare a comercializării cu succes a produselor RUBI. Una dintre componentele succesului produselor RUBI este recunoașterea mărcii de către constructorii profesioniști din întreaga lume care văd acest brand puternic ca o garanție a instrumentelor de calitate cu servicii excelente de post-vânzare în întreaga lume.

Pe lângă propriile criterii de dezvoltare a produselor industriale legate de ergonomie și funcționalitate, trebuie remarcat faptul că RUBI este foarte atentă la protecția mediului și, prin urmare, produsele dezvoltate sunt fabricate din materiale ușor reciclabile.

Împreună cu personalul companiei, utilizatorii finali din întreaga lume sunt de asemenea implicați în dezvoltarea și dezvoltarea produselor. Participarea directă a constructorilor profesioniști de diferite naționalități în diverse faze ale creării și dezvoltării instrumentului RUBI este un factor-cheie în succesul produselor RUBI.