Roată marcatoare 5/16” 8mm PLUS

Roată marcatoare 5/16” 8mm PLUS

Model: 1959
Disponibilitate: Disponibil
325 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Elementul de tăiere al ciurului PLUS Ø 8mm RUBI este realizat din câștig.


Prelucrarea și ascuțirea specială a tăietorului RUB PLUS Ø 8mm RUBI asigură tăierea cel mai înalt de calitate a gresiei din porțelan (tip BIa), lustruită și sărată.


Tăierea cu rolă PLUS Ø 8 mm este RUBI curată și superficială.


Unghiul special de ascuțire al tăietorului PLUS Ø 8mm RUBI permite tăierea uniformă a smalțului și fără așchiere.


Cuțitul brevetat cu lame PLUS Ø 8mm RUBI este un profil special din oțel de geometrie care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață.


Suporturile de trei ori (brevetate) ale tuturor rolelor de tăiere RUBI garantează manipulatorului profesional cea mai bună fixare a cilindrului pe tăietorul manual de țiglă și, prin urmare, o precizie mai mare a tăierii.


Dispozitiv de tăiat rola PLUS Ø 8mm RUBI - un adevărat aliat al operatorului profesional în cele mai dificile locuri de muncă.


RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.


Această gamă de produse, precum și celelalte unelte din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem foarte conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. Acesta este motivul pentru care inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.