Roată marcatoare 3/8” (10mm)

Roată marcatoare 3/8” (10mm)

Model: 1946
Disponibilitate: Disponibil
359 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cilindru Ø 10mm de RUBI realizat din câștig.


Prelucrarea și ascuțirea specială a unui tăietor cu Ø 10 mm RUBI asigură o tăiere de înaltă calitate a gresiei (tip BIIa) și, în special, a plăcilor cu suprafață texturată.


Tăierea ruloului Ø 10 mm RUBI este profundă și capabilă să taie toate neregularitățile de suprafață ale smalțului, oferind astfel o fractură de înaltă calitate a ceramicii de înaltă rezistență.


Folosind un dispozitiv de tăiat cu rolă Ø 10 mm RUBI, stivuitorul profesional va avea o calitate excelentă a tăierii.


Cuțitul rotativ RUBI cu Ø 10 mm este realizat prin injectarea unui nou aliaj RUBI de înaltă tehnologie, asigurând o precizie maximă și durabilitate.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind un dispozitiv de tăiat cu Ø 10 mm obținem o calitate excelentă a tăierii, precizia ridicată.


RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.


Timp de 65 de ani, compania noastră continuă să ofere soluții la problemele cu care se confruntă manipulatorii de ceramică și dezvoltă produse pentru aceasta. Marca noastră este cunoscută pe plan mondial pentru faptul că oferim soluții de înaltă calitate pentru sarcini de așezare a plăcilor și construcții în general.