Roată marcatoare 07/8” 22mm Plus Gold

Roată marcatoare 07/8” 22mm Plus Gold

Model: 1965
Disponibilitate: Disponibil
630 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cilindru PLUS Ø 22 mm GOLD RUBI este realizat dintr-o victorie cu un strat special de aliaj de titan. Această acoperire specială mărește rezistența la abraziune a dispozitivului de tăiere cu role și, prin urmare, crește eficiența lucrului.


Prelucrarea și ascuțirea specială a tăietorului PLUS Ø 22 mm GOLD asigură o tăiere de înaltă calitate atât a gresiei din porțelan (tip BIa), cât și a gresierei escaladate de înaltă rezistență (tip BIIa). Acest tăietor cu role este recomandat pentru utilizarea cu materiale ceramice de înaltă rezistență.


Cuțitul PLUS Ø 22 mm GOLD se taie cu exactitate, fără a lăsa așchii pe smalț. Recomandăm acest tăietor de role pentru profesioniști pentru un rezultat optim de tăiere a materialelor ceramice de înaltă rezistență sau a acoperirilor lor cu smalț.


Suportul brevetat al unui tăietor PLUS Ø 22 mm GOLD RUBI este un profil special din oțel de geometrie care asigură o precizie maximă de tăiere și o durată lungă de viață.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind cuțitul PLUS cu rezonanță de 22 mm, obținem o calitate excelentă a tăierii, o precizie ridicată, precum și o durată de tăiere mai mare cu 30%, datorită stratului său special de acoperire, comparativ cu mașinile de tăiat convenționale.


RUBI se bazează pe calitate. Toate produsele noastre sunt supuse celui mai sever control al calității efectuat de ingineri cu înaltă calificare și cu experiență. Dorim ca întregul nostru instrument să fie recunoscut în întreaga lume datorită calității și fiabilității acestuia și că marca noastră este asociată cu rezolvarea oricăror sarcini care apar înainte de manipulatorii de plăci și de constructori profesioniști.