Roată marcatoare GOLD 03/4” 18mm TI

Roată marcatoare GOLD 03/4” 18mm TI

Model: 1974
349 lei

Descrierea

Masina de gaurit Ø 18mm GOLD TI RUBI este fabricata din victorie si acoperita cu titan azotat. Această acoperire specială mărește durata de viață a rolei de tăiere și eficiența acesteia.


Prelucrarea și ascuțirea specială a tăierii de rulmenți Ø 18mm GOLD TI RUBI asigură o calitate excepțională a tăierii atât pentru gresia din porțelan (tip BIa), cât și pentru gresa escaladată (tip BIIa) sau gresul extrudat (tip AI). Cutterul Ø 18mm GOLD TI RUBI este puțin adânc, dar datorită diametrului mare, utilizatorul poate exercita o presiune mai mare asupra acestuia atunci când taie materiale dure fără riscul de deteriorare a acestuia.


Masina de gaurit Ø 18mm GOLD TI RUBI taie smalțul fără așchii. Acest tăietor cu role permite unui manipulator profesionist, dacă este necesar, să taie emailul ceramic dur sau ceramica directă de mai multe ori.


Cilindrul brevetat de rulmenți Ø 18mm GOLD TI RUBI este un profil special din oțel de geometrie care asigură o acuratețe maximă a tăierii și o durată lungă de viață. Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind cuțitul de tambur Ø 18mm GOLD TI RUBI obținem o calitate excelentă a tăierii, precizia ridicată și o durată de tăiere mai mare cu 30% datorită stratului său special de acoperire în comparație cu mașinile de frezat convenționale.