Roată marcatoare 10mm GOLD SCoșing wheel (13/32”) TI

Roată marcatoare 10mm GOLD SCoșing wheel (13/32”) TI

Model: 1978
268 lei

Descrierea

Masina de decupat Ø 10 mm GOLD TI RUBI este fabricata dintr-o castiga cu un strat special de aliaj de titan. Această acoperire specială mărește rezistența la abraziune a dispozitivului de tăiere cu role și, prin urmare, crește eficiența lucrului.


Prelucrarea și ascuțirea specială a mașinii de găurit cu ferăstrău Ø 10mm GOLD TI RUBI asigură o tăiere de înaltă calitate atât a gresiei (tip BIIa), cât și a plăcilor cu suprafață texturabilă.



Tăierea rolei Ø 10mm GOLD TI RUBI este profundă și capabilă să taie toate neregularitățile de suprafață ale smalțului, oferind astfel o fractură de înaltă calitate a ceramicii de înaltă rezistență.


Folosind un dispozitiv de tăiat cu Ø 10 mm, încărcătorul profesional GOLD TI RUBI va avea o calitate excelentă a tăierii.


Suportul de tăiere brevetat patentat Ø 10mm TI GOLD RUBI se realizează prin injectarea unui nou RUBI din aliaj de înaltă tehnologie, asigurând acuratețe maximă și durabilitate.


Funcția de tăiere cu role atunci când se taie ceramica este de a elimina tensiunea superficială a smalțului sau direct de ceramică și, astfel, pregătește piesa pentru rupere, asigurându-i acuratețea maximă și precizia.


Folosind cuțitul de tăiat Ø 10mm TI GOLD obținem o calitate excelentă a tăierii, precizia ridicată a acestuia, precum și durata de viață a tăietorului a crescut cu 30% datorită stratului său special de acoperire în comparație cu mașinile de tăiat convenționale cu role.


RUBI sa concentrat întotdeauna pe calitate. Toate produsele noastre trec teste serioase de către profesioniști cu experiență. Ne străduim să ne asigurăm că toate produsele noastre sunt cunoscute în întreaga lume datorită calității și durabilității lor ridicate.


Marca noastră este cunoscută pe plan mondial pentru faptul că oferim soluții de înaltă calitate pentru sarcini de așezare a plăcilor și construcții în general.