Sistem de nivelare cu pene WEDGE DELTA (B-100 UN)

Sistem de nivelare cu pene WEDGE DELTA (B-100 UN)

Model: 2843
379 lei

Descrierea

Sistemele de nivelare pentru nivelare DELTA RUBI prin aplicarea presiunii asupra plăcilor ceramice asigură o nivelare maximă în înălțime. Drept rezultat, întreaga suprafață a plăcilor așezate este perfect plat.


Atunci când se montează orizontal, pini DELTA SYSTEM WEDGES sunt inițial setați manual, iar apoi folosind clapetele de fixare DELTA sunt fixate rapid la nivelul cerut.


Panourile DELTA SYSTEM sunt fabricate din polipropilenă durabilă, care le permite să fie reutilizate.


RUBI oferă 3 opțiuni pentru ambalarea pensulelor sistemului de nivelare DELTA: pachete de 100, 200 și 400 de bucăți, precum și o cutie de 1200 de bucăți, ceea ce le permite celor care doresc să aleagă cea mai potrivită opțiune pentru ele.


Sistemul de nivelare DELTA LS RUBI este recomandat pentru montarea plăcilor ceramice de mari dimensiuni (minim recomandate 30x30 cm) și 3-12 mm grosime, 6-15 mm sau 11-20 mm (în funcție de modelul bazei sistemului DELTA). Aplicați întotdeauna o aplicare pe două fețe a soluției.


Sistemul de nivelare DELTA LS împiedică, de asemenea, mișcarea plăcilor atunci când mortarul îngheață și, de asemenea, reduce numărul de fixări ale plăcilor.


Datorită sistemului de nivelare DELTA, plăcile profesionale economisesc timpul de instalare, ceea ce sporește rentabilitatea. Funcția principală a sistemului de nivelare DELTA LS RUBI este de a preveni apariția diferențelor în înălțimea plăcilor ceramice stivuite atât pe suprafețele orizontale cât și pe cele verticale.