Set sistem de nivelare KIT DELTA 1,0MM (3-12 MM)

Set sistem de nivelare KIT DELTA 1,0MM (3-12 MM)

Model: 2849
1 190 lei

Descrierea

Setul de sisteme de nivelare DELTA LS se compune din: cleme de prindere DELTA LS 1pc (care se folosesc pentru montarea plăcilor ceramice pe suprafețe orizontale și verticale), 1 pachet cu baze DELTA LS 100pcs (folosit cu plăci ceramice cu grosimea de la 3mm la 2mm) și 1 sac cu 100 de bucăți. pene reutilizabile DELTA LS.


Kitul DELTA RUBI Leveling System se găsește într-o găleată convenabilă din plastic, cu un mâner, pentru a facilita utilizarea și manipularea acestuia.


Această cupă poate fi utilizată pentru a stoca bazele, pene și cleștii sistemului de nivelare DELTA pentru utilizare ulterioară.


Sistemul de nivelare DELTA LS RUBI este recomandat pentru montarea plăcilor ceramice de mari dimensiuni (minim recomandate 30x30 cm) și aplicați întotdeauna o aplicare pe două fețe a mortarului.


Sistemul de nivelare DELTA LS împiedică, de asemenea, mișcarea plăcilor atunci când mortarul îngheață și, de asemenea, reduce numărul de fixări ale plăcilor. Datorită sistemului de nivelare DELTA, saltelele profesionale economisesc timpul de instalare, rentabilitatea cărora crește.


Sistemul de nivelare DELTA LS RUBI - utilizare rapidă, ușoară și intuitivă. După finalizarea instalării, elementele sistemului sunt îndepărtate cu o lovitură simplă cu un butuc de cauciuc sau cu piciorul întotdeauna în direcția cusăturii interdigital.


Funcția principală a sistemului de nivelare DELTA LS RUBI este de a preveni apariția diferențelor în înălțimea plăcilor ceramice așezate pe suprafețele orizontale și verticale.


Principiul principal al sistemului de nivelare DELTA LS este de a presa placa ceramica pozitionata mai inalta pana cand este comparata cu tigla inferioara, ceea ce asigura o suprafata egala.


Această gamă de produse, precum și celelalte instrumente din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem bine conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. De aceea, inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.