Coș Espuerta N104 (85 l)

Coș Espuerta N104 (85 l)

Model: 88928
760 lei

Descrierea

Modelul "ESPUERTA" cu rezervoare de cauciuc №104 are 4 mânere și servește pentru a le deplasa cu 2 persoane sau cu ajutorul mecanismelor de ridicare.

Reinforced cu fibre de nailon din poliamidă. Rezistă forța de rupere la 90 MPa și forța de tracțiune cu 45% la o temperatură de 30 ° C

Grosimea mare și geometria rotundă a mânerelor din recipientele din cauciuc "ESPUERTA" nr. 104 asigură durabilitatea și confortul acestora.


Volumul capacității de cauciuc a modelului "ESPUERTA" № 104 este de 85 de litri.

Cisterne de cauciuc model "ESPUERTA" №104 RUBI-KANGURO cu rezistență ridicată și multifuncțională, aplicabilă în multe sectoare.

Modelul rezervoarelor de cauciuc "ESPUERTA" este utilizat pentru a frămânța ciment sau orice alt material. Perfecționați perfect pentru a muta materiale solide, resturi etc. datorită fiabilității, flexibilității și durabilității armelor.

Excelenta rezistență la impact și flexibilitate asigură o durată lungă de viață a acestor rezervoare atunci când sunt utilizate de către constructorii profesioniști.

Rezervoarele din cauciuc ale modelului "ESPUERTA" au fost proiectate special pentru a combina rezistența și flexibilitatea, ceea ce vă permite să le transportați cu o singură mână.

Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.

Una dintre caracteristicile rezervoarelor de cauciuc RUBI-KANGURO, pe lângă forța și flexibilitatea lor, este curățarea lor ușoară. De exemplu, cimentul ochenb se lipeste prost de cauciuc si este foarte usor de curatat atunci cand se usuca

Toate produsele RUBI-KANGURO s-au dovedit a fi excelente atunci când sunt utilizate la temperaturi extrem de scăzute până la -60º. Toate produsele RUBI-KANGURO sunt fabricate din 100% materiale reciclabile.

Caracteristici
  • Bucăți pe palet
    100
  • Diametru superior
    580 mm
  • Greutatea netă
    7,1 kg
  • Capacitate
    85l
  • Bucăți în cutie
    5
  • Înălțimea
    40 cm