Coș din caiciuc Espuerta Nr99 (33 L)

Coș din caiciuc Espuerta Nr99 (33 L)

Model: 88804
Disponibilitate: Disponibil
329 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cisternele de cauciuc modelul "ESPUERTA" №99 sunt folosite pentru a deplasa materiale solide, unelte, resturi, le permit să le transporte cu o singură mână.

Reinforced cu fibre de nailon din poliamidă. Rezistă forța de rupere la 90 MPa și forța de tracțiune cu 45% la o temperatură de 30 ° C

Grosimea mare și geometria rotundă a mânerelor din recipientele din cauciuc "ESPUERTA" nr. 99 asigură durabilitatea și confortul acestora.


Volumul capacității de cauciuc "ESPUERTA" №99 este de 33 litri.

Cisterne de cauciuc model "ESPUERTA" №99 RUBI-KANGURO cu rezistență ridicată și multifuncțională, aplicabilă în multe sectoare.

Modelul rezervoarelor de cauciuc "ESPUERTA" este utilizat pentru a frămânța ciment sau orice alt material. Perfecționați perfect pentru a muta materiale solide, resturi etc. datorită fiabilității, flexibilității și durabilității armelor.

Excelenta rezistență la impact și flexibilitate asigură o durată lungă de viață a acestor rezervoare atunci când sunt utilizate de către constructorii profesioniști.

Rezervoarele din cauciuc ale modelului "ESPUERTA" au fost proiectate special pentru a combina rezistența și flexibilitatea, ceea ce vă permite să le transportați cu o singură mână.

Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.

Una dintre caracteristicile rezervoarelor de cauciuc RUBI-KANGURO, pe lângă forța și flexibilitatea lor, este curățarea lor ușoară. De exemplu, cimentul ochenb se lipeste prost de cauciuc si este foarte usor de curatat atunci cand se usuca.


Toate produsele RUBI-KANGURO s-au dovedit a fi excelente atunci când sunt utilizate la temperaturi extrem de scăzute până la -60º. Toate produsele RUBI-KANGURO sunt fabricate din 100% materiale reciclabile.

Caracteristici
 • Bucăți pe palet
  120
 • Capacitate
  33l
 • Înălțimea
  34 cm
 • Diametru superior
  400 mm
 • Greutatea netă
  2,35 kg
 • Bucăți în cutie
  10