Coș din caiciuc Espuerta Nr103 (60 L)

Coș din caiciuc Espuerta Nr103 (60 L)

Model: 88927
Disponibilitate: Disponibil
499 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cisternele de cauciuc model "ESPUERTA" №103 servesc ca amestec de ciment, soluție de sutură și soluții adezive mixere electrice portabile.

Reinforced cu fibre de nailon din poliamidă. Rezistă forța de rupere la 90 MPa și forța de tracțiune cu 45% la o temperatură de 30 ° C

Grosimea mare și geometria rotundă a mânerelor din recipientele din cauciuc "ESPUERTA" nr. 103 asigură durabilitatea și confortul acestora.

Volumul modelului de capacitate de cauciuc "ESPUERTA" №103 este de 60 de litri.

Modelul rezervoarelor de cauciuc "ESPUERTA" №103 RUBI-KANGURO cu rezistență ridicată și multifuncțională, aplicabil în multe sectoare.


Modelul rezervoarelor de cauciuc "ESPUERTA" este utilizat pentru a frămânța ciment sau orice alt material. Perfecționați perfect pentru a muta materiale solide, resturi etc. datorită fiabilității, flexibilității și durabilității armelor.

Excelenta rezistență la impact și flexibilitate asigură o durată lungă de viață a acestor rezervoare atunci când sunt utilizate de către constructorii profesioniști.


Rezervoarele din cauciuc ale modelului "ESPUERTA" au fost proiectate special pentru a combina rezistența și flexibilitatea, ceea ce vă permite să le transportați cu o singură mână.


Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.


Una dintre caracteristicile rezervoarelor de cauciuc RUBI-KANGURO, pe lângă forța și flexibilitatea lor, este curățarea lor ușoară. De exemplu, cimentul ochenb se lipeste prost de cauciuc si este foarte usor de curatat atunci cand se usuca.


Toate produsele RUBI-KANGURO s-au dovedit a fi excelente atunci când sunt utilizate la temperaturi extrem de scăzute până la -60º. Toate produsele RUBI-KANGURO sunt fabricate din 100% materiale reciclabile.

Caracteristici
 • Capacitate
  60l
 • Bucăți pe palet
  150
 • Înălțimea
  44 cm
 • Diametru superior
  550 mm
 • Greutatea netă
  5,40 kg
 • Bucăți în cutie
  5