Căldarea din cauciuc “carbonera” Nº0 (18 l.)

Căldarea din cauciuc “carbonera” Nº0 (18 l.)

Model: 88900
Disponibilitate: Disponibil
295 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Cisternele de cauciuc model "CARBONERA" № 0 RUBI-KANGURO au două mânere durabile și confortabile.


Containere de înaltă rezistență și multifuncționale aplicabile în multe sectoare.


Volumul modelului rezervor de cauciuc "CARBONERA" № 0 RUBI-KANGURO este de 18 litri.


Cisternele din cauciuc ale modelului "CARBONERA" sunt folosite de constructori profesioniști pentru o gamă imensă de lucrări de construcție. Volumul convenabil al containerului de cauciuc "CARBONERA" nr. 0 ușurează descărcarea directă într-un container, roabă sau resturi


Un volum de 18 litri le transformă într-un recipient convenabil pentru prepararea unei mici cantități de soluție adezivă pentru placarea plăcilor ceramice, a suturilor sau a altor soluții, precum și pentru transportul unor volume mici de nisip, ciment și alte materiale.


Tancurile de cauciuc RUBI-KANGURO "CARBONERA" au fost concepute special pentru a combina rezistența și flexibilitatea în sine, ceea ce le permite să fie purtate cu o singură mână.


Containerele pot fi stivuite, ceea ce facilitează depozitarea și transportul acestora.


Una dintre caracteristicile rezervoarelor de cauciuc RUBI-KANGURO, pe lângă forța și flexibilitatea lor, este curățarea lor ușoară. De exemplu, cimentul ochenb se lipeste prost de cauciuc si este foarte usor de curatat atunci cand se usuca.


Toate produsele RUBI-KANGURO s-au dovedit a fi excelente atunci când sunt utilizate la temperaturi extrem de scăzute până la -60º. Toate produsele RUBI-KANGURO sunt fabricate din 100% materiale reciclabile.

Caracteristici
 • Diametru superior
  400 mm
 • Înălțimea
  20 cm
 • Bucăți în cutie
  10
 • Greutatea netă
  2,35 kg
 • Capacitate
  18l
 • Bucăți pe palet
  200