Instrument de instalare DELTA lv.system

Instrument de instalare DELTA lv.system

Model: 2847
550 lei

Descrierea

Cleștele sistemului de nivelare DELTA RUBI pot fi utilizate la montarea orizontală și verticală a plăcilor. Funcționarea forceps-ului sistemului de nivelare DELTA este de a prinde pliurile sistemului de nivelare DELTA până la nivelul cerut pentru a alinia placa de așezare.

Proiectarea clemelor de prindere ale sistemului DELTA RUBI PULSE permite lucrătorilor profesioniști să lucreze pe suprafețe mari, cu o mai mare comoditate datorită caracterului lor ergonomic.


RUBI a avut întotdeauna grijă de siguranța și sănătatea constructorilor profesioniști. Atunci când dezvoltăm toate produsele noastre, acordăm o atenție deosebită ergonomiei sale, deoarece siguranța și minimizarea rănilor profesionale sunt esențiale pentru succesul lucrării.


Sistemul de nivelare DELTA LS RUBI este recomandat pentru montarea plăcilor ceramice de mari dimensiuni (minim recomandate 30x30 cm) și 3-12 mm grosime, 6-15 mm sau 11-20 mm (în funcție de modelul bazei DELTA). Aplicați întotdeauna o aplicare pe două fețe a soluției.

Cleștele sunt ajustate în funcție de grosimea plăcii care este așezată, ceea ce asigură întotdeauna aceeași presiune atunci când se lucrează cu un tip de plăci și facilitează așezarea.

Sistemul de nivelare DELTA LS împiedică, de asemenea, mișcarea plăcilor atunci când mortarul îngheață și, de asemenea, reduce numărul de fixări ale plăcilor.

Datorită sistemului de nivelare DELTA, saltelele profesionale economisesc timpul de instalare, rentabilitatea cărora crește.