Drisca plastic cu burete Hidro Plus Pro

Drisca plastic cu burete Hidro Plus Pro

Model: 24988
Disponibilitate: Disponibil
217,90 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Bureții PRO RUBI cu tamburi profesioniști cu mâner din plastic pot efectua cea mai largă gamă de lucrări cu orice tip de suprafețe, dar mai ales lucrările de curățare după montarea plăcilor.

Hidro buretele are un nivel ridicat de absorbție. Este fabricat din poliuretan moale pe bază de poliester. Absorbția ridicată și rezistența la abraziune îl fac un instrument ideal pentru lucrul cu orice tip de suprafață și în special dur. Nu se recomandă utilizarea cu agenți de curățare pe bază de acizi.


Mânerul din plastic ergonomic are o secțiune transversală circulară și este ușor de utilizat. Mânerul și placa sunt integrale deoarece sunt produse prin injecție, ceea ce le asigură rezistența, fiabilitatea și durabilitatea.

Dimensiunea buretelui este de 28 x 14 cm, grosimea este de 3 cm, ceea ce permite acoperirea unei suprafețe mari.

RUBI cunoaște perfect necesitățile manipulatoarelor pentru plăci ceramice și, prin urmare, am dezvoltat gama de bureți SUPER PRO PLUS cu tăieturi longitudinale dintr-un burete pentru a facilita colectarea particulelor solide.

Această gamă de produse, precum și celelalte instrumente din catalogul nostru, sunt proiectate astfel încât să permită utilizatorului să maximizeze utilizarea timpului și să sporească eficiența muncii. În RUBÍ, suntem bine conștienți de cât de importante sunt eficiența și economia de timp acum. De aceea, inginerii noștri de dezvoltare acordă o atenție deosebită acestui aspect atunci când dezvoltă noi produse.

Caracteristici
  • Bucăți în cutie
    10
  • Nivelul de absorbție (1-4)
    3
  • Dimensiune bureti
    28x14x3 cm
  • Rezistența la abraziune (1-4)
    3