Burete cu absorbție maxima Hidro Pro

Burete cu absorbție maxima Hidro Pro

Model: 24967
Disponibilitate: Disponibil
57,90 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Seria PRO RUBI de bureți - bureți cu un raport bun preț-performanță.

PRO RUBI bureți profesioniști pot executa o gamă largă de lucrări cu încredere în calitatea lor:


- Sponge PRO este fabricat din poliuretan moale pe bază de poliester și are un nivel mediu de absorbție. Proiectat pentru lucrări generale de curățare. Poate fi folosit cu agenți de curățare pe bază de acizi.


- Buretele HIDRO are un grad ridicat de absorbție. Este fabricat din poliuretan moale pe bază de poliester. Absorbția ridicată și rezistența la abraziune îl fac un instrument ideal pentru lucrul cu orice tip de suprafață și în special dur. Nu se recomandă utilizarea cu agenți de curățare pe bază de acizi.


RUBÍ este bine conștient de caracteristicile și tradițiile de construcție ale fiecărei țări, de nevoile de manipulatoare de pardoseli și de materialele folosite în construcții și reparații în aceste țări. De aceea, marca RUBÍ este asociată la nivel mondial cu înaltă calitate și profesionalism. De aceea, RUBÍ este un brand profesionist axat pe profesioniști. Cerințele cele mai înalte ale constructorilor profesioniști ne obligă să folosim toată experiența noastră în dezvoltarea instrumentului nostru de tăiere precisă și de așezare ceramică de înaltă calitate.

Caracteristici
  • Rezistența la abraziune (1-4)
    1
  • Nivelul de absorbție (1-4)
    2
  • Dimensiune bureti
    17x10x5 cm
  • Bucăți în cutie
    24