Aparat de Tăiat teraCoșa TX 900 N

Aparat de Tăiat teraCoșa TX 900 N

Model: 17971
Disponibilitate: Disponibil
16 860 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

Aparatele de tăiat manual TX-N RUBI sunt ideale pentru tăierea intensă a plăcilor ceramice, în special pentru tăierea gresiei din porțelan (tip BIa) și gresului extrudat (tip AI). Mașinile de tăiat manual TX-N sunt puternice și precise, deosebit de utile atunci când se taie la un unghi sau diagonală. Toate modelele de tăietoare TX au un separator mobil de 1000 kg pentru tăierea materialelor dure cu o grosime de până la 20 mm.


Mânerul ergonomic al tăietoarelor bimateriale TX-N oferă utilizatorilor confort. Toate modelele de taiere manuală TX-N sunt echipate cu o linie de centrare pivotantă, cu ajutorul căreia se realizează cu ușurință și rapid măsurările unghiului, fixând un unghi dat. De asemenea, rigla este echipată cu un opritor lateral, care servește la tăierea repetitivă. Baza mașinilor TX-N RUBI este realizată din aliaj durabil din aliaj de aluminiu, masă de absorbție a șocurilor, baze suplimentare alunecoase pentru plăci ceramice de mari dimensiuni.


Aparatele de tăiat manual TX-N au două ghidaje calibrate din oțel, cu anti-coroziune, armate cu două profile de oțel. Sistemul de ghiduri paralele asigură vizibilitatea și controlul total la marcarea și ruperea piesei, ceea ce asigură o tăiere de înaltă precizie. Sistemul de ghiduri paralele asigură vizibilitatea și controlul total la marcarea și ruperea piesei, ceea ce asigură o tăiere de înaltă precizie. Abilitatea de a utiliza tăietoare cu role RUBI cu diametre de la Ø 8 până la 22 mm. Vă permite să adaptați tăietoarele TX-N la plăci ceramice specifice și să obțineți o calitate excelentă a tăierii. Complet cu tăietori manual TX vine cu tăietor de 1pc pentru gresie escaladată și tăietor cu role 1pc pentru tăierea gresiei din porțelan sau gres extrusion.


Una dintre trăsăturile distinctive ale mașinilor de tăiat manual pentru țigle RUBI este o cheie durabilă pentru transportul facil al utilajului și protecția acestuia împotriva deteriorării. Carcasa pentru modelul TX-1200-N are un set de roți și un mâner special pentru confortul deplasării mașinii.


Marca RUBI este renumită pentru fiabilitatea și calitatea instrumentului său. De peste 65 de ani, RUBI produce numai unelte de înaltă calitate, durabile și fiabile, capabile să lucreze în cele mai dificile condiții.

Caracteristici
 • Înălțimea tăierii
  6-20 mm
 • Lungimea tăierii în diagonală
  65x65 cm
 • Puterea separatorului
  1000 kg
 • Lungimea tăierii
  93 cm
 • Bucăți în cutie
  1
 • Bucăți pe palet
  10
 • Cu caz
  DA
 • Greutatea netă
  23,9 kg