Aparat de Tăiat teraCoșa SPEED-92 MAGNET CASE

Aparat de Tăiat teraCoșa SPEED-92 MAGNET CASE

Model: 14990
10 390 lei

Descrierea

Gama SPEED-MAGNET de taiere manuală a tăvilor este concepută pentru tăierea oricărui tip de plăci ceramice, motiv pentru care acestea sunt ideale pentru un manipulator de plăci profesionale care are nevoie de o mașină multifuncțională și ușor de dezvoltat.

Lungimea mesei de lucru a gama de tăietori manuală SPEED-MAGNET este de 62, 72 și 92 cm. Este posibil să achiziționați unelte cu și fără carcasă. Această gamă de tăietoare de țiglă este ideală pentru tăierea rectilinie sau diagonală a acestor materiale.


SPEED-MAGNET tăietoare manuală sunt mașini cu două ghidaje paralele care asigură o vizibilitate perfectă a marcării liniei și ruperea piesei de prelucrat. Mașinile sunt echipate cu un separator mobil, ideal pentru tăierea în diagonală.

O oprire laterală milimetrică pentru tăierea repetitivă și un pătrat de 45 ° face ca aceste mașini să fie funcționale și confortabile.

O caracteristică distinctă a tăietorilor de mână manuală SPEED-MAGNET este un sistem special, care este echipat cu un separator, care permite utilizatorului să lucreze cu o singură mână. Sistemul MAGNET blochează picioarele separatoare, permițându-vă să marcați ușor și rapid piesa de prelucrat. Cu o mișcare a pârghiei în sus, acționăm labele separatorului de 800 kg.

Cutter-urile manuală SPEED-MAGNET sunt echipate cu o bază de alunecare suplimentară pentru a crește suprafața de sprijin a ceramicii de format mare. SPEED-N Tăietoarele manuale din oțel, din oțel, lustruite cu diametrul Ø 20 mm cu tratament anti-coroziune asigură calitatea marcării piesei de prelucrat.

Una dintre caracteristicile acestei game de tăietoare de tigla este abilitatea de a utiliza tăietori de rolă de diferite diametre, ceea ce face ușor adaptarea mașinii pentru tăierea oricărui tip de ceramică. Setul vine cu tăietor cu role de 1 buc. Ø 8 mm. Pe mașini este de asemenea posibil să se utilizeze unelte de tăiat cu Ø 6, 10, 18 și 22 mm.

Caracteristici
  • Înălțimea tăierii
    3-15 mm
  • Lungimea tăierii în diagonală
    65x65 cm
  • Lungimea tăierii
    92 cm
  • Cu caz
    DA
  • Puterea separatorului
    800 kg
  • Bucăți în cutie
    1