Aparat de Tăiat teraCoșa FAST-85 in geanta

Aparat de Tăiat teraCoșa FAST-85 in geanta

Model: 13939
7 020 lei

Descrierea

După ce a dezvoltat o gamă largă de mașini de tăiat manual FAST, RUBI a demonstrat încă o dată că oferă un handler profesional pentru țigle, un instrument realizat folosind ultimele tehnologii de dezvoltare și producție.


Aparatele de tăiat manual de țiglă, datorită bazei lor din aluminiu extrudat, sunt ușoare. Structura durabilă a acestor tăietoare de tigla și separatorul puternic asigură o tăiere de înaltă calitate a oricărui tip de plăci ceramice.


La tăietoarele FAST, destinate tăierii plăcilor ceramice, este instalat un separator mobil durabil și puternic, ceea ce facilitează atât marcarea piesei de lucru cât și separarea acesteia. Bucșele sunt realizate din plastic RUM de înaltă rezistență și oferă marcaj precis, precum și reducerea nivelului de frecare cu ghidajele.


FAST ghidurile de tăietoare manuală sunt fabricate din oțel cromat și calibrate pentru a asigura precizia. Diametrul ghidajelor este de 18 mm, ceea ce asigură rezistența lor la încovoiere atât la momentul tăierii, cât și la momentul separării piesei de prelucrat.


Există două modele cu o lungime tăiată de 65 și, respectiv, 85 cm. În cazul tăietorilor manuali FAST, există 4 baze adiționale alunecoase, care pot fi ajustate în funcție de poziția plăcii, ceea ce asigură o mai mare stabilitate și stabilitate a semifabricatului ceramic de un format deosebit de mare.


Pe tăietoarele FAST sunt montate tăietoare RUBI cu diametrul de 6 (inclus), 8 și 10 mm, ceea ce permite tăierea celor mai comune tipuri de plăci ceramice.


Toate modelele mașinilor de tăiat manual FAST sunt dotate cu un opritor lateral cu un unghi de 45 ° pentru tăierea și tăierea rapidă pe diagonală. Fasciclele FAST pot fi achiziționate cu un sac de rucsac robust și practic, care facilitează transportul mașinii.

Caracteristici
  • Bucăți în cutie
    2
  • Lungimea tăierii
    85 cm
  • Lungimea tăierii în diagonală
    60x60 cm
  • Bucăți pe palet
    32
  • Cu caz
    DA
  • Greutatea netă
    7,5 kg
  • Înălțimea tăierii
    12 mm