Aparat de Tăiat teraCoșa FAST-65 in geanta

Aparat de Tăiat teraCoșa FAST-65 in geanta

Model: 13932
Disponibilitate: Disponibil
4 999 lei
Disponibil Ridicarea marfei din oficiu

Descrierea

După ce a dezvoltat o gamă largă de mașini de tăiat manual FAST, RUBI a demonstrat încă o dată că oferă un handler profesional pentru țigle, un instrument realizat folosind ultimele tehnologii de dezvoltare și producție.


Aparatele de tăiat manual de țiglă, datorită bazei lor din aluminiu extrudat, sunt ușoare. Structura durabilă a acestor tăietoare de tigla și separatorul puternic asigură o tăiere de înaltă calitate a oricărui tip de plăci ceramice.


La tăietoarele FAST, destinate tăierii plăcilor ceramice, este instalat un separator mobil durabil și puternic, ceea ce facilitează atât marcarea piesei de lucru cât și separarea acesteia. Bucșele sunt realizate din plastic RUM de înaltă rezistență și oferă marcaj precis, precum și reducerea nivelului de frecare cu ghidajele.


FAST ghidurile de tăietoare manuală sunt fabricate din oțel cromat și calibrate pentru a asigura precizia. Diametrul ghidajelor este de 18 mm, ceea ce asigură rezistența lor la încovoiere atât la momentul tăierii, cât și la momentul separării piesei de prelucrat.


Există două modele cu o lungime tăiată de 65 și, respectiv, 85 cm. În cazul tăietorilor manuali FAST, există 4 baze adiționale alunecoase, care pot fi ajustate în funcție de poziția plăcii, ceea ce asigură o mai mare stabilitate și stabilitate a semifabricatului ceramic de un format deosebit de mare.

Caracteristici
 • Înălțimea tăierii
  12 mm
 • Lungimea tăierii în diagonală
  45x45 cm
 • Bucăți în cutie
  4
 • Lungimea tăierii
  65 cm
 • Bucăți pe palet
  48
 • Cu caz
  DA
 • Greutatea netă
  6,3 kg